UE
GR
IS

Curs „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal”

by asura

Perioada 29.09-27.10.2022

Fundația „Camera de Arbitraj și Mediere” organizează programul de formare profesională „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal”, cod COR 242231, autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.).

Utilitate: Odată cu intrarea în vigoare a Noului Regulament general privind datele cu caracter personal, care impune un set unic de reguli direct aplicabile în statele membre ale Uniunii Europene, toate organizațiile care procesează date cu caracter personal sunt obligate să implementeze noile măsuri tehnice și organizatorice menite să asigure o protecție adecvată a datelor personale pe care le prelucrează în cadrul activității lor.

Agenda cursului: Programul are o durată totală de 180 ore, din care 60 ore teoretice și 120 ore practice. Cursul se va desfășura în perioada 29.09-27.10.2022.

Certificare: În urma finalizării cursului, se eliberează un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, însoţit de suplimentul descriptiv care face dovada dobândirii celor 10 competenţe profesionale prevăzute de Standardul ocupațional.

Taxa: Valoarea serviciilor de formare este de 1200 lei și include: suportul de curs, materiale informative, taxa de examinare și eliberarea certificatului de absolvire.

Prețul poate varia în funcție de numărul cursanților (un cursant 1200 lei, doi cursanți 2000 lei, trei cursanți 2700 lei).

Persoanele care au mai participat la cursuri organizate de Fundația „Camera de Arbitraj și Mediere” beneficiază de o reducere de 200 lei.

Pentru oferta completă de curs, înscriere și alte detalii accesați:
https://arbitrajsimediere.ro/curs-acreditat-responsabil-cu-protectia-datelor-cu-caracter-personal/

Te-ar putea interesa si