UE
GR
IS

Curs „Arbitru judiciar”

by asura

Fundația „Camera de Arbitraj și Mediere” organizează program de formare inițială în domeniul arbitrajului, cod COR 243221.

Agenda cursului: Cursul se va desfășura de luni până vineri, atât online, prin intermediul platformei Zoom, cât și cu prezență fizică.

Programul de formare profesională inițială în domeniul arbitrajului cuprinde elemente de pregătire teoretică – legislație, elemente comparative și jurisprudență arbitrală națională etc., precum și aspecte de ordin practic – joc de roluri, spețe propriu-zise etc., punându-se accent pe pregătirea practică, circa 2/3 din program, secondată de pregătirea teoretică, circa 1/3 din program.

În urma absolvirii cursului de formare profesională pentru ocupația ,,Arbitru” aveți posibilitatea de a fi arbitru în cadrul arbitrajului ad-hoc sau de a deveni arbitru în cadrul unei instituții permanente de arbitraj cum este cea a Tribunalului de Arbitraj Judiciar de pe lângă Camera de Arbitraj și Mediere.

Taxa: Valoarea serviciilor de formare este de 1700 lei și include: suportul de curs, materiale informative, examinarea și eliberarea certificatului de absolvire.

În virtutea acordului de colaborare încheiat cu Baroul Iași, avocații beneficiază de o reducere de 200 lei.

Prețul poate varia în funcție de numărul cursanților (un cursant 1700 lei, doi cursanți 3000 lei, trei cursanți 4200 lei).

Pentru studenți, masteranzi, șomeri și pensionari taxa de participare este de 1200 lei! (un cursant 1200 lei, doi cursanți 2000 lei, trei cursanți 2700 lei).

Persoanele care au mai participat la cursuri organizate de Fundația „Camera de Arbitraj și Mediere” beneficiază de o reducere de 200 lei.

Pentru oferta completă de curs, înscriere și alte detalii accesați:
https://arbitrajsimediere.ro/curs-arbitru-judiciar/

Te-ar putea interesa si