UE
GR
IS

Proiecte POCU dedicate tinerilor NEETS

by asura

Încă din luna iunie 2022 după ce Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 din cadrul Ministerului Investitiilor și Proiectelor Europene a publicat listele finale ale cererilor de finanțare pentru apelul de proiecte POCU/991/1/3 Operațiune compozită OS 1/1/1/2, regiunile Sud Vest Oltenia, Sud Est, Sud Muntenia și Centru, sunt în implementare mai multe proiecte dedicate tinerilor NEETs care au ca obiectiv creșterea ocupării tinerilor NEETs șomeri cu vârsta între 16 – 29 ani, înregistrați la Serviciul Public de Ocupare și îmbunătățirea nivelului de competențe, inclusiv prin evaluarea și certificarea competențelor dobândite în sistem non-formal și informal al acestor tineri.

Printre proiectele deja în implementare amintim aici proiectul de față cod SMIS 153976 implementat de ASOCIATIA ASURA în parteneriat cu S.C. E.CECA S.R.L. în regiunea de dezvoltare Sud-Est. Mai amintim și următoarele proiecte:

Pentru alte proiecte din diferite regiuni de dezvoltare puteți consulta aici lista finală a proiectelor selectate la finanţare după soluționarea contestațiilor în cadrul acestui apel.

Te-ar putea interesa si