UE
GR
IS

Cursuri AJOFM Brașov

by asura

Cursuri de formare profesională organizate în luna IUNIE 2024

În luna iunie şomerii braşoveni se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: Ajutor bucătar, Îngrijitor bătrâni la domiciliu, Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Maseur, Mecanic auto, Montator instalatii solare si Operator CNC.

Perioada preconizată pentru începerea acestor 7 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 20 – 28 iunie 2024.

Aceste cursuri sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi) iar durata cursului variază între 2 și 6 luni conform specificului meseriei.

Documentele necesare înscrierii la un program de formare profesională sunt următoarele:

• actul de identitate, în original şi copie;

• certificat de naştere, în original şi copie;

• actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie;

• actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice

• cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament ;

• recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.

Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obţine la sediul instituţiei din Brasov, Str. Lungă, Nr.1A, cam.8 sau la tel. 0268/416.879, int. 124.

Te-ar putea interesa si